Leave this field blank

Aanvraagformulier stalling


Gegevens Schip

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben we een aantal gegevens nodig van het schip waarvoor u de stalling wilt reserveren.

Afmetingen en gewicht  schip

m
m
m
kg

Kiel

Motor

m

Gegevens Verzekering


Locatie Stalling

Overige werkzaamheden


Gegevens aanvrager

Wij sturen u de offerte per e-mail. Vul hieronder uw gegevens in.

+
+

Nieuwsbrief


Extra vragen

U hoeft de volgende 2 vragen hoeft u niet in te vullen, maar we zouden het op prijs stellen als u het wel doet.


UIT HET WATER

Voorkeursdata*

*Let op! Op zaterdag en zondag is er geen mogelijkheid om uw schip uit het water te halen of in het water te laten. Onze hellingmedewerkers zijn van maandag tm vrijdag beschikbaar. Daarnaast kan het voorkomen dat we met u overleggen als een datum al volledig bezet is, om een andere datum overeen te komen.

1e keus   * zie notitie bij voorkeursdata

Kies datum*
Kies maand
Kies jaar

2e keus   * zie notitie bij voorkeursdata

Kies datum*
Kies maand
Kies jaar

IN HET WATER

Kies hieronder een of meer tijdvakken:

Modus Marine doet er alles aan om rekening te houden met uw wensen, maar soms lukt dat niet. Vanwege de hoge werkdruk in het voorjaar, kunnen we niet meer zo flexibel zijn als in het verleden.  Wij proberen de boten zo efficiënt mogelijk te water te laten en zoveel mogelijk in overleg.

U kunt daarom uw voorkeur voor een tijdvak aangeven, wij proberen daarmee rekening te houden. Modus Marine beslist echter in volgorde van uw plaats in het veld wanneer uw boot te water gaat. Wij laten u dit tijdig weten. Mocht u er niet bij kunnen zijn, dan verzoeken we u alle lijnen en stootwillen alvast klaar te leggen, afsluiters dicht te zetten en een sleutel op kantoor achter te laten, zodat we uw boot te water kunnen laten en checken of er geen water binnen komt.

Hebt u een binnenstalling gereserveerd, dan verzoeken wij u uiterlijk 1 april 2024 de boot gereed te hebben, tenzij u achter in de loods staat. Modus Marine beslist in volgorde van stallingsplaats wanneer uw boot te water gaat en zal u dat tijdig aangeven. Mocht u er niet bij kunnen zijn, dan verzoeken we u alle lijnen en stootwillen alvast klaar te leggen, afsluiters dicht te zetten en een sleutel op kantoor achter te laten, zodat we uw boot te water kunnen laten en checken of er geen water binnen komt. Het is soms niet mogelijk om te wachten tot u erbij kunt zijn in verband met boten die achter uw boot staan en die eerder te water gaan. Wij zullen dan uw boot te water laten op het tijdstip dat het ons past.

Let op: Laat op de wal betekent vroeg weer in het water.

Wij verzoeken u hiermee rekening te houden. Mochten we de boot moeten verplaatsen omdat u nog niet gereed bent, dan komen de verplaatsingskosten voor uw rekening.

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de winterperiode 2023 - 2024 volgens de HISWA algemene voorwaarden inzake huur en verhuur van lig- en/of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen) en het HISWA Haven- en werfreglement zoals ter inzage liggen op kantoor van Modus Marine Lelystad B.V. en gepubliceerd op de website van Modus Marine Lelystad B.V.

Deze overeenkomst bestaat uit de onderdelen:

  1. Winterstallingsovereenkomst 2022 - 2023 (ingevulde overeenkomst wordt toegezonden per e-mail na acceptatie van uw aanvraag)
  2. pdf Winterstallingstarieven 2023- 2024
  3. pdf Aanvullende voorwaarden winterberging